maandag 30 december 2013

Verhuizen!!!???

Onze huiseigenaar is ook in Noorwegen en komt diverse keren langs om spulletjes te halen die nog bij ons op zolder liggen. Het is een beetje onbehaaglijke situatie omdat we een maand geleden een mail hebben gekregen dat hij de huishuur met 20% wil verhogen!  Vreemd, maar dat zijn wij natuurlijk niet van plan te gaan betalen. We zitten dan hier wel als buitenlander in Norge maar gek zijn we beslist niet!! De laatste dag komt het grote woord eruit. Ze willen hun huis terug voor de zomer en wintervakantie.......
In ons achterhoofd hadden we het verwacht maar toch valt het rauw op je dak. We waren immers zo blij met ons huis in Hjelset.
Sinds zijn mailtje waren we al aan het rondkijken (gelukkig) en al snel viel ons oog op een leuk huisje in Eide. Pa gaat mee kijken. We lopen rond in het huis en eigenlijk zijn we er snel uit. Dit is naar onze zin.
Het hele circus gaat rollen en dat neemt tijd in beslag.
Op de afdeling wordt er gestart met dozen sparen. Dit wordt dan de 3e keer verhuizen in 3 jaar tijd. Pfffff........ Het is niet mijn favoriete bezigheid.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten