donderdag 7 april 2011

Het blijft mooi

Er lag veel sneeuw en ook de Noren kijken uit naar de lente. Die mag dan ook wel snel beginnen. Maar wat is het toch mooi met sneeuw. Foto's maken blijft een genot( en het is goed dat het allemaal digitaal is!)
Hier nog een paar mooie plaatjes van de omgeving van Molde.
Zeg nou zelf, is het niet schitterend!!






Nog even sneeuwpret!!!

Nadat we wateroverlast hebben gehad is er toch nog een behoorlijk pak sneeuw gevallen. We hebben er nog even van genoten. Renske en Frauke hebben voor het eerst op de latten gestaan. Het was zeker de eerste dag erg moeilijk maar de volgende dag ging het al een stuk beter.






De meiden vinden het hartstikke leuk. Het kost wel de nodige inspanning.Frauke kreeg het er in ieder geval lekker warm van!!



We hebben zelf nog niet op de latten gestaan, dat bewaren we voor de volgende winter. Ik ben wel compleet in de sneeuw "gestort" met mijn verjaardag. Ik heb nog nooit zoveel sneeuw gehad op mijn verjaardag!!!



Genant is het dan natuurlijk wel als je op je oude dag door je dochter omhoog getakeld moet worden!!


dinsdag 5 april 2011

Mededeling over Blog.

Even een mededeling tussendoor. Het schijnt dat onze limit bereikt is voor onze foto's opslag, dus we moeten even  kijken op welke wijze we kunnen voortzetten.  Zo weer opgelost, we kunnen weer verder. Dus onze blog en het lijkt alsof Noorwegen de Nederlandse lezers gaat inhalen!!!
Blijf allemaal lezen, en hier even een statistiek hoeveel mensen ons blog reeds bezochten.
Nederland 2.518
Noorwegen 1.202
Spanje 15
Verenigde Staten 12
Canada 11
België 5
Bosnië en Herzegovina 4
Duitsland 2
Verenigd Koninkrijk 2
Singapore 2
Oostenrijk 1


Vennlig Hilsen og ha det bra
Miranda kids og Rob