maandag 30 december 2013

Trondheim

Trondheim is een leuke stad. We komen er graag en als we er zijn gaan we natuurlijk altijd even naar de IKEA. In Breda woonden we 5 minuten bij een IKEA vandaan en nu moeten we er ruim 4 uur voor rijden voor we deze leuke zaak kunnen binnenstappen.
Zowel in de zomer als in de winter heeft deze stad zijn leuke dingen. Het oude gedeelte is leuk om doorheen te wandelen. De oude haven, de mooie rode brug en de schattige havenhuisjes. Deze hebben altijd als pakhuizen gediend en nu zijn het winkeltjes en kleine restaurantjes. Ook het glaswinkeltje wordt altijd even aangedaan. Leuke glaskunst en een ontzettend aardige vrouw die altijd wel een praatje heeft.
Rob gaat met een aantal collega's naar Trondheim voor een congres. Naast het congres is er ook nog tijd om lekker uit eten te gaan en te winkelen. Ze verblijven in een mooi hotel wat aan de nieuwe haven ligt van Trondheim.
Dit zijn nu de leuke dingen in Noorwegen. Naar een congres in een leuke stad en daarnaast wordt er ook verwacht dat je genoeg ontspanning krijgt. We genieten er maar van!! Rob naar Trondheim en ik de andere week weer naar Oslo voor een congres over dialyse.
De terugvlucht is alleen wat minder. We moesten uitwijken naar Ålesund omdat het in Molde erg slecht weer was. Dit doen ze niet snel maar nu moest het toch echt. Vanuit Ålesund met de bus naar Vestnes, daar de boot en dan sta je 's nachts om 3 uur je auto uit de sneeuw te graven!!!
Ach, het heeft ook wel wat.......
De maand november vliegt zo wel voorbij met deze uitstapjes, werken, de nodige pijnpatienten, voorbereiden op de Kerst en het Kerstbezoek wat weer gaat komen. De dagen zijn te kort, maar daar heeft iedereen last van in deze periode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten