dinsdag 28 juni 2011

Wat statistieken

Ondanks nu het feit dat ons Blog inmiddels een jaar bestaat, wordt het nog steeds gelezen. Jammer vind ik dat niet iedereen een reactie plaatst en je vaak te horen krijg   "ik lees en volg Jullie wel".  Maar wij zien daar niets van terug.  Alleen kunnen we statistieken inzien en daar blijkt toch wel behoorlijk naar ons blog gekeken te worden. Door wie weten we niet, maar wel waar vandaan.........
Wauw de hele wereld gaan we rond.
Ik zal even wat statistieken  geven, gewoon aardigheidje.

Totaal gelezen.
Nederland 3.155
Noorwegen 1.509
Verenigde Staten 23
Spanje 15
Canada 11
Duitsland 11
België 10
Bosnië en Herzegovina 4
Verenigd Koninkrijk 2
Singapore 2

Een dag ons blog bekeken.
Noorwegen 11
Nederland 6
Verenigde Staten 1

He meer noren dan nederlanders wat leuk.
Ha det,  vi snakkes.
Vennlig Hilsen  fra oss

maandag 27 juni 2011

Zonnefoto's van de dames

Zomaar even wat zonnige kiekjes van de ladies.








Weer meer op stap nu het beter weer wordt

De zomer begint langzaam te komen. Het is nog wel wisselend weer maar overwegend aangenaam. We kunnen weer buiten zitten, af en toe de barbecue aan. Genieten dus. We doen dat ook met volle teugen omdat de zomer vaak kort is in Noorwegen. We mogen het niet zeggen, alleen maar denken maar eer we het weten staat de winter weer voor de deur. Vorig jaar hadden we immers half Oktober al sneeuw!! Nog maar niet aan denken, eerst ZOMER.
We zijn al pad geweest naar Kvamsøya, Alesund en ook naar Bud. Leuk om weer wat foto's te schieten en soms ook heel apart. De wolken die letterlijk op het water rusten en de meiden die genieten van het zonnetje.














Een glimp van de fotograaf!!