woensdag 14 maart 2012

Oud en Nieuwjaar.

We vieren het een beetje op z'n hollands. Het bezoek heeft een aantal pakken oliebollenmix meegebracht uit Nederland dus gaan we in de weer om beslag te maken.
Martin gaat de bollen bakken!!! Met en zonder krenten. Al snel staan er 2 grote bakken te rijzen. We hebben natuurlijk allerlei lekkere dingen in huis gehaald plus wijn en de meiden drinken een Breezer ( dit omdat het een speciale avond is!!) Er is niet veel te zien op tv dus halen we spellen tevoorschijn: Rummikub, scrabble en natuurlijk kaarten. Al snel zit de stemming er goed in en eer we het weten is het 2012!!! We sluiten een jaar af met gebeurtenissen die behoorlijk wat impact hebben gehad, maar ook een jaar wat we goed hebben afgesloten!!
Veel vuurwerk wordt er in Molde niet afgestoken maar we gaan naar buiten om een wensballon op te laten.





De ballon gaat behoorlijk ver de lucht in en zweeft langzaam over het ziekenhuis richting het fjord. Nadien gaan we naar de afdeling om oliebollen af te geven en natuurlijk een gelukkig nieuwjaar te wensen.Even kletsen en meteen even de afdeling laten zien en dan weer terug naar huis. Het is in de late uurtjes als we naar bed gaan. Het wordt weer een jaar waarin toch weer het een en ander in gaat veranderen.
We gaan verhuizen, Renske gaat naar de videregående, Frauke gaat meedoen aan een talentenjacht en Pa komt weer terug om zomervakantie te houden.

1 opmerking:

  1. Sneeuw regen en storm alle jaargetijden in twee weken mee gemaakt stroom uitval ect. Maar heel veel gezien en meegemaakt.En ik hou nog steeds van sneeuw.Welk mens maakt zo veel mee in een korte periode.

    BeantwoordenVerwijderen