woensdag 14 maart 2012

Atlanterhavsvegen en Farstad

Na een goed ontbijt gaan we op pad naar de Atlanterhavsvegen. We hebben door de donkere dagen maar heel kort de tijd om wat dingen te ondernemen.Pa blijft lekker thuis met een boekje samen met Frauke. We rijden eerst naar die schiterende weg waar wij als het even kan toch vaak naartoe rijden.




Het is een apart stukje en door de verschillende weersomstandigheden ziet het er altijd anders uit.Het maakt ook niet uit wat voor weer het is, hier zijn altijd mensen aan het rondkijken. Zomers is het een echte trekpleister en 's winters is het hier ook in het weekend erg druk met vissers.  Langs een aantal bruggen hebben ze speciale "visbruggen" aangelegd. Een stuk veiliger, voorheen stonden de vissers op de weg met hun hengels en emmertjes.
We maken wat foto's en gaan dan op pad naar Farstad.  Er staat een frisse wind, maar de wandeling is heerlijk. Lekker uitwaaien!!





Bij het vuurtorentje schrijft Renske wederom onze namen erin.( Inmiddels staan we hier al een aantal malen in vermeld) Verder als de vuurtoren gaan we niet, want intussen valt de schemering al aardig in en we moeten ook nog teruglopen. Zaklantaarns hebben we wel bij ons maar die liggen in de auto!!
Teruggekomen bij de auto drinken we eerst iets warms. Dat ligt standaard in de auto als we op pad gaan, samen met dekens ed. Dat hebben we hier intussen wel geleerd van de Noren. Zeker als je 's winters met pech langs de weg komt te staan, koelt het wel heel snel af in de auto en dan zijn warme dingen erg welkom.

1 opmerking:

  1. We staan er goed op vooral het plassen de open toilet ben ik niet vergeten Ha Ha Ha .Koud maar gezellig

    BeantwoordenVerwijderen