vrijdag 1 maart 2013

Måløy en weer thuis.

Als we in Måløy aankomen gaan we eerst naar de Kannesteinen




Dit is een apart gevormde steen. Helemaal uitgesleten door het water. De omgeving is erg ruig. Hogge rotsen, kleine vissersdorpjes. Een mooi stukje wild Noorwegen. We zoeken een camping op aan de kust.






Intussen schijnt het zonnetje weer. We zetten de barbeque aan en eten lekker buiten. Het eten smaakt lekker en we blijven zolang mogelijk buiten. De meiden zetten de tent op aan het water en slapen voor het laatst in de buitenlucht (alleen weten ze dat nog niet). 's Morgens bak ik pannekoeken en na een lekker ontbijtje gaan we op pad naar de Westkaap.



De rit er naartoe is mooi en al snel zien we in de verte de Westkaap tevoorschijn komen. Een hoge ruige berg met een mooi wolkje eromheen.


Die wolk komen we later tegen in de vorm van geen hand voor ogen zien. Het waait, stormt en we zien werkelijk niets. Ik loop in mijn eentje naar boven en maak een foto van het westelijke puntje, maar alles is gehuld in die mooie wolk.


Onderweg zien we wilde paarden die geen nee zeggen tegen een boterham.


We zakken snel af richting Ålesund. Hier nuttigen we een lekkere pizza en gaan dan heerlijk richting huis rijden. We zijn pas laat thuis maar dat maakt niet uit. Weer ons eigen bed, douche en toilet. Heerlijk. We hebben een hele fijne vakantie gehad, veel gezien en gedaan maar wat is thuiskomen toch fantastisch!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten