zaterdag 31 juli 2010

lekker weer in Molde











De afgelopen week hebben we schitterend mooi weer gehad. De zon scheen de gehele dag. Heerlijk de hele dag buiten. We hebben 3 kilometer verderop een klein strandje ontdekt. We genieten met volle teugen van de zon en zijn intussen al zo bruin als een noot.
De meiden zwemmen lekker en ik heb zowaar al het eerste deel van de Millemium-reeks uitgelezen. Heerlijk. Op het werk is het niet echt druk dus we hebben daar alle tijd om ons goed te kunnen orienteren. De taal gaat langzamerhand wel wat beter maar we moeten daar toch geduld in hebben want dat kan echt niet in een paar weken perfect zijn.
We hebben intussen allemaal al een bibliotheekkaart in ons bezit en de eerste kinderboeken liggen binnen zodat ook de dames aan de slag kunnen met de taal. 19 augustus begint de school en dan moeten ze toch wel iets kunnen spreken.
De kaartjes en berichtjes blijven binnenkomen,hartstikke gezellig als er weer iets is uit Nederland. We missen Nederland niet en hebben regelmatig contact met het thuisfront. Pa en ma bedienen de SKYPE goed dus dat is wel fijn.

5 opmerkingen:

  1. ja lekker weer zwemmen enzo brrr het fjord was wel fris.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blauw, drukte, geluk.
    Dat is wat me direct is opgevallen op jullie blow. Met vreugde heb ik vannacht op kamer 10-11 jullie verhalen zitten lezen. Spannend avontuur, erg intensief. Ik ben blij te horen dat jullie het goed maken in jullie nieuwe thuisland. Nog 2 nachtjes en dan heeft deze jongen vakantie. Tot schrijfs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ha mranda en rob,
    hopelijk hebben jullie ons kaartje gehad geschreven door die andere rob. ben blij dat jullie een beetje tot rust gekomen zijn, heelveel groetjes van anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat ziet het er mooi uit
    xx Ellie

    BeantwoordenVerwijderen