zaterdag 31 juli 2010

Internet




We hebben internet!!! Het heeft even op zich laten wachten,maar het is er nu dan toch. De meiden vinden het prachtig en ik moet zeggen ik ook wel want de telefoonrekening rijst de pan uit!!!
SKYPE wordt gauw geinstalleerd en als eerste hebben we contact met Dr V die met zijn dochter net op Tahiti is gearriveerd. Lachen natuurlijk. Ook met Eric van G. hebben we later contact. Het is een prachtig medium waar we veel gebruik van zullen maken.
Renske en Frauke zijn langzamerhand ook hun spullen aan het inpakken en 13 juli zijn ze samen naar Noorwegen gekomen met het vliegtuig. Dat was natuurlijk reuze spannend,maar ze hebben het netjes gedaan. Ze waren erg blij met hun nieuwe kamers, en ik denk ook wel blij dat ze weer bij ons waren.
15 juli zijn we naar het politiebureau gegaan om ons in te schrijven en daarna naar het belastingkantoor. Dat zijn allemaal zaken die je toch moet regelen.
19 juli was de opening van het Moldejazz,een groot evenement waar 80000 bezoekers op af komen. Je kunt je voorstellen dat het een drukte was(normaal zijn er 18000 inwoners)
Het was reuze gezellig in de stad en er waren behoorlijk grote jazz-namen aanwezig.
Toch is het wel lekker dat het na een jazzweek weer rustig is in het stadje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten