zaterdag 31 juli 2010

De reis naar Noorwegen




De ruimte in de auto is echt weer volledig benut.We kunnen lekker doorrijden. In begin zijn we nog wel bang dat de papegaai het niet overleefd. Er komt weinig geluid uit de kooi. We plakken het raam af zodat het beest niet misselijk wordt van de flitsen onderweg!!
We rijden die dag door totdat we een aardig eindje in Zweden zijn en gaan dan een parkeerplaats op om te gaan slapen. De stoelen kunnen niet plat dus de andere dag moeten we bijna met behulp van fysiotherapie uit de auto. In Uddevalla nemen we een ontbijtje en bellen naar kennissen in Hedalen (100 km boven Oslo) We spreken af om erlangs te rijden,even een kopje koffie. We hebben elkaar een jaar niet gezien.
Het reizen verloopt spoedig en het voelt weer prettig om Noorwegen binnen te rijden. Aan het eind van de middag komen we in Hedalen waar we uitgenodigd worden om te blijven logeren. Lekker slapen in een echt bed. Na het eten maken we een lekkere wandeling in een prachtige omgeving. Nog even wat drinken en dan plat. Op donker hoeven we niet te wachten,want dat wordt het niet echt.

1 opmerking:

  1. he die rob en miranda!! ik ben nog niet helemaal klaar met het lezen van de blog, maar wij voelen ons zeer vereerd dat wij in jullie verhaal terug komen!!! Het was dan ook vreselijk gezellie, en dat gaan we zeker nog eens herhalen!!!

    bellen of skypen snel!!!

    liefs uit hedalen

    BeantwoordenVerwijderen