maandag 28 mei 2012

April doet wat hij wil

De maand April is heel wisselend geweest qua weerstypes en bezigheden.  We hebben dagen gehad dat het zalig warm weer was. Echt weer om heerlijk op het balkon te zitten en te genieten van zomerswarme dagen. Lekker lezen, luieren en Renske heeft lekker gewerkt aan haar handwerkopdracht voor school.





Frauke had net zoals Rob en ik haar verjaardag en die heeft ze lekker met haar vriendinnen van school kunnen vieren in een stralend zonnetje. Ze straalde zelf helemaal toen ze haar cadeau kreeg van haar vriendinnen: een electrisch gitaar!!!!




Nog geen week naderhand hebben we weer een weekend sneeuw, echt onvoorstelbaar!!!!



We dachten dat het klaar was met sneeuw. Gelukkig is het ook weer snel verdwenen!!! We hebben geen hekel aan sneeuw maar als er eenmaal van de zon geproefd is mag deze dan ook wel blijven.

We hebben in april ook  bezoek gehad van onze vrienden van Kvamsøya. Gezellig als altijd. Lekker bijkletsen, de kinderen gaat als vanouds gezellig film kijken, "gamen" en ook is er nog een muzikaal intermezzo als Robin en Frauke samen gaan spelen. Zomaar even een prive-concertje in onze keuken. Ik moet zeggen, het klonk ontzettend goed!!!! Veel geleerd in een korte tijd, heel knap van allebei.

Na dit bezoek is het al snel dat de leraressen en leerlingen richting Molde gaan komen. De voorbereidingen zijn volop in gang en iedereen vindt het spannend maar vooral leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten