donderdag 16 september 2010

Verjaardag van Renske

14 September is Renske 15 jaar geworden. De eerste verjaardag in Noorwegen. Toch wel speciaal. Rob had diverse cadeautjes meegebracht uit Nederland dus dat was natuurlijk wel leuk voor haar. Ook waren er de nodige kaarten, e-cards, mailtjes en sms-jes en 's avonds was er natuurlijk skype.
Op school hadden haar vaste begeleidsters ook goed aan haar gedacht. Ze hadden voor de hele klas muffins gebakken (van die heerlijke grote chocolademuffins!!) ,er was een scrab-boekje gemaakt met daarin foto's van een pizzaavond die ze zondag gehad hadden en er was een mooi kettingkje gekocht. Ook werd er voor haar gezongen. Heel attent en fijn natuurlijk dat ze na 3 weken school al zo in de klas past.
Thuis was er natuurlijk ook gebak, wat overigens iets is wat ze hier heel goed kunnen maken. We hebben de Noorse vlag uitgehangen en 's avonds lekker gegeten en geskyped met Nederland.
Fijn dat er zoveel mensen aan haar gedacht hebben. Het is tenslotte voor haar ook de eerste keer dat ze met haar verjaardag op een afstandje van alle familie en vrienden zit.