maandag 27 juni 2011

Weer meer op stap nu het beter weer wordt

De zomer begint langzaam te komen. Het is nog wel wisselend weer maar overwegend aangenaam. We kunnen weer buiten zitten, af en toe de barbecue aan. Genieten dus. We doen dat ook met volle teugen omdat de zomer vaak kort is in Noorwegen. We mogen het niet zeggen, alleen maar denken maar eer we het weten staat de winter weer voor de deur. Vorig jaar hadden we immers half Oktober al sneeuw!! Nog maar niet aan denken, eerst ZOMER.
We zijn al pad geweest naar Kvamsøya, Alesund en ook naar Bud. Leuk om weer wat foto's te schieten en soms ook heel apart. De wolken die letterlijk op het water rusten en de meiden die genieten van het zonnetje.














Een glimp van de fotograaf!!



1 opmerking:

  1. Ook hier is het zomer maar te heet dat heb je in Nederland dus morgen weer 19 gr. Afgelopen weekend was het 34 gr in de schaduw. Zijn met kennissen wezen varen op het Brielse meer dat was uit te houden.Mooie foto,s ben niet anders gewend. Maar geniet nog steeds van het blogg leuk om te volgen en dat al weer een jaar. Maar ik mis jullie nog steeds ondanks skype en blogg LOVE YOU ALL 4 Ellie

    BeantwoordenVerwijderen